O nama


Naša organizacija vodeći je regionalni pružatelj usluga automatske obrade podataka u procesima provođenja zaštite autorskih prava. Kao takvi prepoznati smo ne samo u europskim nego i u svjetskim okvirima što nam je osiguralo angažman i dugogodišnji stabilan rad za veliku domaću tvrtku.

Razvoj industrije sadržaja (glazbe i filma) iziskuje kompleksne obrade informacija i maksimalno automatiziranu povezanosti sa svim entitetima koji sudjeluju u lancu vrijednosti – lancu koji počinje kod autora kao stvaratelja sadržaja a završava kod svakog od nas koji taj sadržaj plaća.

S obzirom na veliki prodor autorskog sadržaja prema velikim popularnim internet servisima i društvenim mrežama, autorska zaštita sadržaja postaje izuzetno važan, zahtjevan i složen posao koji se danas obavlja gotovo isključivo u digitalnoj domeni. Naši softverski sustavi i servisi povezani su sa svim velikim pružateljima sadržaja (Google Play, YouTube, Deezer i sl.) te ih je potrebno konstantno nadograđivati i obogaćivati novim funkcionalnostima.